Ionic Portage Fusion 400 liter


Produktnr: 743010
Produktbeskrivelse
Informasjon

Portage er designet for Norge hvor bilkostnadene er høye. Med Portage har man et system som enkelt kan demonteres når bilen skal brukes til noe annet, eller om vinteren når det er for kaldt for vindusvask.

Fusion er toppmodellen i Portage serien, dette er et automatisert 5-trinns filtreringssystem med reverse osmose (RO). Produktet er kollisjonstestet (Ionic er til nå den eneste produsent som gjør dette).


Se intro-video HER

·       Konstruert for Norge

·       For montering i bil eller henger

·       Lett å ta ut igjen slik at bilen kan brukes til andre ting

·       Portage kan lagres vertikalt for å spare plass

·       Designet og testet for å motstå alvorlige skader ved kollisjon

·       Unik tankdesign: 100% utnyttelse av vannet

·       Konstruert for to brukere (to slangetromler inkludert)

·       Hurtigkobling av filtrene for raskt skifte

·       Kan brukes som delivery-unit

Portage er konstruert for å være enkel i bruk. Produsert i kraftig hardplast for å vare i mange år. I tillegg er sikkerheten tatt hensyn til i tilfelle ulykken skylle skje. Tanken er konstruert slik at vannet får mindre bevegelse-energi under transport. Låsemekanismen er konstruert for ikke å skade førerhuset ved en kollisjon. Produktet er kollisjonstestet (Ionic er pr dags dato eneste produsent som gjør dette).  Dette har mye å bety for både arbeidsgiver (eks forsikringsoppgjør), oppdragsgiver og familien til utføreren (som kan være sikker på at far kommer trygt hjem på kvelden).

Fusion er toppmodellen i Portage serien, dette er et automatisert 5-trinns filtreringssystem med reverse osmose (RO). PFS flush og ROMS system tar vare på RO filteret.  PDI system for å sikre best DI filtrering.  Power-Boost pumper sikrer hurtig vannrensing, opptil 6ltr i minuttet (avhengig av kvaliteten). Dette sikrer 100% 0PPM vann om når man kommer ut til bilen om morgenen, enten man velger 400 eller 800 liters tank. Filtrering skjer ikke on-site, men over-night.

Kan også brukes som delivery-unit for de som har et static system. Fordelen er at man da kan ha en bil hvor man kan ha mulighet til å lett å ta ut tankene.

Konstruert for to brukere (to slangetromler inkludert) og gode pumper. Dette gjør at man hver morgen raskt kan dra ut og rengjøre mange vinduer tidlig på dagen, og allikevel bruke bilen til annet senere.

Kan lagres vertikalt, for å spare plass. Lett å montere i bil igjen. Husk å montere anlegget i god nok tid til å få filtrert vannet også.

Du vil kanskje også trenge
Size
AdobeStock_263834991.jpeg
Tips

NY NETTBUTIKK!

KOMMER SNART! Få en sneak peek av den splitter nye nettbutikken til NSP 

Snakk med vår ekspert på hovedrengjøring

417 31 000
iStock-803201096.jpg
Oppdatert