Miljøarbeid og verdiskaping

Vi er blitt Miljøfyrtårn-sertifisert!
Miljølogo liten.jpg
I en tid hvor det aldri har vært mer viktig å ta grep og være bevisst på miljøbelastningen man utgjør, så har vi i Renholdsbutikken jobbet målrettet over lang tid med å innarbeide rutiner for å forbedre miljøprestasjonene våre.


Gjett om vi er stolte av å kunne vise at vi tar miljø på alvor ved å ha blitt Miljøfyrtårnsertifiserte!AdobeStock_94455866 mini'.jpgHva vil det si?

Det betyr at vi har fokus på miljø når det kommer til innkjøp, transport, energibruk, avfallshåndtering og ja, alt hvor miljøet blir påvirket av oss.

Hvert år går vi igjennom alle disse feltene, i tillegg til å måle prestasjonene våre i det daglige, for å se hva vi kan gjøre for å ha et lavere CO2-fotavtrykk!

Innkjøp:
Vi jobber hele tiden med å evaluere leverandørene våre for å være sikre på at samarbeidspartnerne våre også tar miljø på alvor.
Ikke minst jobber vi for å ha så trygge og eco-vennlige vaskemidler som mulig. 

Transport:
Transport utgjør en stor del av miljøbelastningen butikker står for og påvirker helsen vår direkte. Et bevisst forhold til hvordan vi distribuerer varene våre og hvordan og hvor mye vi reiser i forbindelse med jobben har mer å si for miljøet enn vi tror!
Derfor vil vi kontinuerlig måle og forsøke å forbedre oss.

Energi:
Ved å benytte fjernvarme i stede for fossile oppvarmingskilder, som oljefyring, bidrar vi til mer bærekraftig oppvarming.

Avfallshåndtering:
I tillegg til å kildesortere søppel så er vi også med i returordninger for resirkulering av plast, sikker kassering av EL-produkter og sikker destruksjon av miljøskadelige kjemiske produkter. 

Miljøarbeid må begynne i det små!


Vil du vite mer om hvordan man blir Miljøfyrtårnsertifisert?
LES MER HER

 

Hvordan har Renholdsbutikken jobbet med miljø og arbeidsmiljø det siste året? 
Det kan du lese mer om HER


VISSTE DU?

 
Renholdsbutikken ringvirkninger DNB.JPG

Se den supre presentasjonsvideoen fra DNB HERHUSK: Det nytter å bry seg!


iStock-171322483 red.jpg