Nytt multi-tool

Handysleeve forside.jpg
Bilde: Maykker


Maykker HandySleeve 


Har du fått med deg den kule nyheten Maykker Handysleeve? Dette har vi ventet på! Et knall smart multi-tool. 

Konseptet er så enkelt at vi tenker: «At ingen har tenkt på dette før!»


Handysleeve maykker red..jpg

Det er i bunn og grunn et borrelåstrekk som passer på alle vanlige 15cm pelsholdere, med uendelig av muligheter til hva du kan bruke det til. Den er skikkelig robust i utformingen med grov borrelås, som alt fra håndpads til mikrofiberkluter og finmasket vinduskluter fester seg på.

Kanskje du pusser vinduer og oppdager at vinduene er mer skitne enn vanlig og hadde hatt godt av litt ekstra vask før du naler av. No problem – da bare fester du på en hvit håndpad og klemmer den rundt Handysleeven. Da går det kjapt å grovvaske over vinduet etter å ha lagt ut vindussåpe med forvaskeren. 


3.JPG


Når du vasker over karmene, spar forvaskerpelsen og fest heller en mikrofiberklut på borrelåsen og tørk over karmene.

Etter å ha pusset ferdig kan det hende du trenger å gå over glasset med en vindusklut eller tørke over karmene så ikke vann renner nedover de nypussede rutene. Igjen – no problem! Fest vinduskluten på Handysleeven og tørk over.  


4.JPG


Har du flere smarte ideer for hva den brukes til? 

Hva med å feste på mikrofiberklut og vaske over gulvlister, eller med håndpad for å skrubbe kanter og hjørner på gulvet. Kanskje til å vaske over reklameskilt på butikker, utendørs persienner eller solfilter? 


I tillegg trenger du:

Maykker swiwel Tbar red.jpg

Pelsholder

Du kan enten bruke den helt ordinære pelsholderen din, så lenge den er 15cm.
Vi liker Sörbo sin, men Maykker har også en som er skikkelig robust og god.
Smak og behag. Mini-teleskopstang 

Du kan selvfølgelig bruke en hvilken som helst teleskopstang, alt etter som du har behov for. Men med en mini-teleskopstang så får du alt utstyret alltid med deg siden det tar liten plass. 

california-dream-shortiee.jpg

Du kan til og med få plass i ryggsekken om du tar sykkelen eller t-banen på jobb. Ikke minst er det mye enklere å komme til i trange oppganger, i små rom eller bak dører og på andre kronglete steder. 

Du får alt fra rimelige og basic mini-teleskopstenger som Unger OptiLoc, til de mer forseggjorte med kraftig låsemekanisme i metall som Sörbo California Dream. Eller til high-end miniteleskopstenger i karbonfiber med hele 5-ledd som gjør at du får en arbeidshøyde helt opp til 4,5m, selv på en stang som bare er 60cm når den er sammenlagt!


Kluter og håndpads

Som sagt, her er det bare kreativiteten som setter grenser. De aller fleste typer kluter fester seg godt på borrelåsen. Samme med håndpads og det er sikkert en masse annet den kan brukes til også!
For flere ideer sjekk ut Maykkers video på youtube