Guide til Hydra-teleskopstenger og børster til rentvann

swift_head.jpg
Bilde: Ionic

Noen ganger kan det virke som om produsenter kommer med nye modeller bare for å holde salget oppe, kjempe irriterende for oss som forbrukere. Men, akkurat den nye Hydra-serien til Ionic er vi veldig begeistret for!
For eksempel, før ble det ofte mye knot med den vannførende slangen, særlig under transport! Den hektet seg fast i tide og utide! Der er de nye stengene supre. Endelig en stang med slangen inni stanga og med hurtigkobling av vannslangen i bunn! Lengden på slangen velger du utifra lengden på stanga.

I tillegg kan du sette på en topp adapter slik at du kan bruke den til klassisk vinduspuss også, da slipper du å kjøpe deg dobbelt sett med teleskopstenger.

De kommer også med en ny kneleddløsning som vi liker. Det gjør at du kan justere vinkelen på børstene med quick release, det kunne vi ikke med gamle swift-børster.

Kneledd.jpg


Til slutt er de mye lettere enn de forrige seriene med teleskopstenger. For eksempel så veide 40ft Grafter 3,33kg uten børste, mens den nye Hydra-stangen veier 2,1kg, det er 40% lettere det!
Det merkes etter en lang dag med vinduspuss!Vannførende teleskopstenger


Hydra stangguide.JPG


NYTT med Hydra-serien

  • Vannførende slange inni stanga og hurtigkobling i bunn

  • Kan brukes til både rentvann og klassisk vinduspuss ved å sette på en topp adapter
  • Ny kneleddløsning gjør at vinkelen på quick-release børstene kan justeres

  • Opptil 40% lettere enn tidligere serier
Børster


vertigo_brushes red.jpg

TIPS

Om du allerede har børster i Grafter- og Swift-serien så kan disse brukes på de nye Hydra-stengene, eneste du trenger å skaffe deg er det øverste vannførende leddet. Ring oss og få en god pris på dette! 

Kort sagt så er det tre typer børster som kommer i to str 35cm og 45cm, i tillegg kommer de tre typene  både med normal kobling og med hurtigkobling eller quick release.


1. Dual Trim 
Dette er en skikkelig arbeidshest av en børste. Tett og kraftig bust gjør at du får mye mekanisk kraft og ekstra mye vaskekraft. Dette er børsten for glass som blir pusset sjeldent eller hvor det er mye trafikkfilm og svevestøv. 


2. Light Weight

Børsten har halvparten så mye bust som DT-børsten, det gjør den utrolig lett! Perfekt for de som har heat box og vasker med varmt vann eller på glass som vaskes ofte, minst 2-3 ganger i året. Da trenger man mindre mekanisk kraft for å få glasset rent.


3. Fasade
Børsten er ekstra robust og slitesterk og bygd for å få og gi juling. Derfor er den god på selv ru og grove fasader. Her ville vi valgt den med quick release, siden du da kan vaske både vertikalt og horisontalt, noe som er praktisk på fasader.TIPS

Pusser du mye vinduer og veksler ofte mellom å vaske vindusposter, persienner og takrenner, da sparer du deg mye tid ved å velge børstene med quick release! Da klipser du kjapt og enkelt av og på de forskjellige børstene ettersom hva du trenger.

Enda en fordel med quick release er at leddet er fleksibelt og gjør at du kan bruke børsten både vertikalt og horisontalt