Om oss

 

Vi i Renholdsbutikken har som formål å skape hverdagsglede og entusiasme for renhold, både for dere som kunder og for oss som ønsker å gjøre jobben lettere for dere.

Om vi skulle beskrive oss i Renholdsbutikken med få ord, så ville det være:
Leken - Ærlig - Engasjert - Varm 


Litt historie

Renholdsbutikken har sine røtter tilbake til 1988 da Carl Bo Bonde startet opp med import av vinduspussserutstyr og stiger. Carl Bo fikk Sörbo produkter til Europa, noe som fortsatt er en viktig del av vår virksomhet. Med erfaring fra både rengjøringsbyrå som drev med vinduspuss, tepperens og gulvbehandling, og fra egen kjemifabrikk, så har kunnskapsformidling alltid vært viktig for Renholdsbutikken. Butikken har vokst fra en liten importvirksomhet til en stor butikk sentralt i Oslo Sentrum.

Arven fra familien Bonde, Kirsten og Carl Bo som startet opp, og ungene som har driftet det videre, er en fantastisk plass med masse arbeidsglede, initiativ, kunnskap og erfaring som vi ønsker å føre videre.

 

Renholdsbutikken ble i 2020 en del av Egge Import AS.

Egge Import er en uavhengig leverandør av forbruksvarer og renholdsprodukter til storhusholdning, storkjøkken og renholdsbransjen, og har drevet med dette siden 1984. Egge Import er den dag i dag en familiebedrift. 


Er du nysgjerrig på hvem Egge Import er, så kan du finne ut mer HER