Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn fra brukerne av nettsiden vår, og hva vi benytter dem til.

Hos Renholdsbutikken AS har vi som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon fra deg som besøker nettsiden/nettbutikken vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på nettsiden vår og se på bruksmønster. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies, som du kan lese mer om nedenfor.

Informasjonskapsler

Renholdsbutikken benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår, renholdsbutikken.no, samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser. Funksjoner som "Logg inn", "Handlekurv" etc, trenger cookies for å fungere som de skal.

Cookies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden. Dette er loggfiler som lagres på våre servere, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Nettsidens eier og kontaktopplysninger

Renholdsbutikken AS
Schweigaards gate 34 F
0191 Oslo
Tlf: 41 73 10 00
E-post: post@renholdsbutikken.no
Org. nr: NO 972 405 825 MVA

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Kilde: Google Analytics
Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Cookiene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.
Informasjonskapsler: _unam, _ga, _gat, _gid, mousestats_vi. Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Kilde: Cloudflare
Formål: Informasjonskapselen brukes til å identifisere individuelle kunder bak en delt IP-adresse og bruke sikkerhetsinnstillinger på en per-klient basis.
Informasjonskapsler: _cfduid. Les mer hos Cloudflare.

Navn: Renholdsbutikken / Wondercode
Formål: Cookien benyttes til å identifisere brukersesjoner på serveren.
Kilde: ASP.NET_SessionID, .ASPXAUTH.

Kontaktskjema

Når du benytter vårt kontaktskjema ber vi om at du fyller ut navn, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjon blir sendt til post@renholdsbutikken.no og lagres i vårt mailsystem, samt vår database. Denne informasjonen vil ligge lagret så lenge det vil være relevant for oss å ta vare på den, for å yte bedre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig.

Nettsidestatistikk

For å optimalisere og videreutvikle nettsiden vår samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk på renholdsbutikken.no. Dette innebærer blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet og besøkets varighet. Denne informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret der i den perioden som er spesifisert av disse tjenestene. Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående.

Ethvert besøk på våre nettsider vil også loggføres på våre servere og vil inneholde informasjon om IP-adresse, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc. Disse opplysningene benytter vi for feilsøking og utbedring ved eventuelle avvik og deles ikke videre med noen tredjeparter. Loggfilene vil slettes etter 1 år.

E-postkommunikasjon

All e-post som sendes til post@renholdsbutikken.no og våre øvrige e-poster, lagres i vårt mailsystem. Korrespondansene ligger lagret så lenge det er en hensikt knyttet til kundeforholdet vårt. All e-post informasjon håndteres kun internt hos Renholdsbutikken, og deles ikke med noen tredjeparter.

Personlige opplysninger

I forbindelse med kundeforhold og drift av nettbutikk er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, e-post, telefonnummer, adresse og eventuell øvrig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler eller behandle ordre.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på noe data så lenge vi ser det hensiktsmessig. Dette for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom personopplysningene blir behandlet i strid med reglene.

Bestilling og frakt av varer

For å kunne ta imot og behandle ordre, ber vi om informasjon som nevnt under “personlige opplysninger”. Vi tilbyr ulike betalingsløsninger, samt fraktalternativer, som du kan lese mer om her. Vi utleverer personopplysninger til Posten som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted. Se mer her for hvordan Posten behandler ditt personvern. Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren. Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består.

Ansvarlig databehandler

Det er til enhver tid daglig leder i Renholdsbutikken AS som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet.

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på post@renholdsbutikken.no eller ringe 41 73 10 00.